İSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

Okulumuz öğrencilerinin tamamının katılacağı yarışma 01 Mart 2023 tarihinde yapılacak olup, her sınıf seviyesinden İstiklal Marşı'nı en iyi okuyan öğrenciler seçilecektir. Yarışmada birinci olan öğrencilere sürpriz hediyeler verilecektir.

KURALLAR ve AÇIKLAMALAR:

İstiklal Marşı öğrenci tarafından on kıtanın tamamı eksiksiz ve yanlışsız okunacaktır.

Yanlış okuma,eksik okuma, fazla kelime ekleme puan kaybına sebep olacaktır.

Yarışma okulda, her öğrencinin kendi sınıfında yapılacaktır.

İsteyen öğrenciler fon müziği açılmış şekilde yani müzik eşliğinde İstiklal Marşı'nı okuyabilecektir.

Değerlendirme: Diksiyon(telaffuz) 25 puan, Beden dili(jest ve mimikler) 25 puan, Vurgu ve tonlama 25 puan,  Ezber gücü 25 puan şeklinde yapılacaktır.

Her sınıfın birincisi ayrı ayrı seçilecektir. Sınıf birincileri arasından ise okul birincisi seçilecektir ve ödüllendirilecektir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

20.12.2022 177

20-12-2022