HAMURCU İLKOKULU

Vizyon: Okulumuz ilkelerimize bağlı kalarak başta İncesu İlçesiolmak üzere eğitim bölgesinde ve Kayseri´de imrenilen bir eğitim,kültür ve bilim mekezi yaparak bütün öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenim kurumlarına en iyi şekilde hazırlamak temel vizyonumuzdur

Misyon: Öğrencilerimizi,Türk milli eğitimin amaçları doğrultusunda ülkesini seven Türkiye Cumhuriyetinin temel ilkelerine bağlı,toplumla barışık,milli ve ahlaki değerleri özümsemiş,geleceğe güvenle bakabilen,üst öğretim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve koyduğu hedefleri gerçekleştirmede azami çaba harcayan niteliklerle yetişip evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek okulumuzun temel misyonudur.

Başarılar:

Saatler: 09:30-14.50
Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hamurcuilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Hamurcu Köyü No227, İncesu / KAYSERİ

Öğretim Şekli :Normal/Tam Gün

Yerleşim Yeri - Hamurcu Köyü, İncesu/KAYSERİ

Adres - Hamurcu Köyü No227, İncesu / KAYSERİ

Ulaşım İl merkezinden "Örenşehir/Hamurcu" Kayseri Büyükşehir Belediye otobüsleri çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 17km, İl merkezine 25 km uzaklıktadır.